Beauty and the Beast 2012 Toate | Sezonul 1 | Sezonul 2 | Sezonul 3 | Sezonul 4

Descriere:
Frumoasa si Bestia - Catherine Chandler este detectiva la omucideri, o femeie inteligenta si pragmatica, care a trecut printr-o tragedie cand era adolescenta. Ea a fost martora la moartea mamei sale, asasinata de doi oameni inarmati. Cand era sa fie ucisa, ea fost salvata de cineva sau ceva. Desi nimeni nu a crezut-o, stie ca nu un animal a pus atunci pe fuga asasinii: era cineva straniu si ingrozitor - dar era om.

Dupa mai multi ani, Catherine a ajuns o persoana puternica si o detectiva apreciata, si lucreaza alaturi de colega ei de echipa Tess Vargas la diferite cazuri. Cele doua sunt apropiate de seful lor Joe Bishop, care la la randul sau e un barbat dur dar corect.

Desi Cat e prietena cu legistul Evan Marks, gusturile ei se indreapta in realitate catre baietii rai; in timpul unei noi anchete, Cat si Tess descopera o serie de amprente care conduc catre un atragator medic, Vincent Keller, care oficial a murit in razboiul din Afghanistan in 2002. La o cercetare amanuntita, iese la iveala ca Vincent traieste ascuns de zece ani, cu ajutorul prietenului sau din copilarie, J.T. Forbes.

Vincent are un secret pazit cu grija: la furie, devine o adevarata bestie, incontrolabila si inzestrata cu o forta fenomenala si cu simturi ascutie. Cat va fi surprinsa atunci cand va afla ca Vincent a fost acel "animal" care i-a salvat viata in seara in care mama ei a fost asasinata. insa acesta nu va recunoaste ca este atras de Cat si ca o urmareste de ani intregi. Cat este de acord sa-i apere identitatea lui Vincent in schimbul oricarei informatii cu privire la moartea mamei. Astfel incepe o relatie complexa intre Cat si Vincent. in ciuda obstacolelor dintre ei, Cat simte ca poate avea mai multa incredere in Vincent decat in oricine altcineva.Trailer