Comrade Detective 2017 Toate | Sezonul 1

Descriere:
Tovarasul militian - O parodie a unui inchipuit serial politist a carei protagonisti sunt doi militieni din Romania comunista a anilor '80.

Acum 28 de ani, o relicva a culturii pop s-a pierdut in analele timpului, acoperita de praful si molozul lasat in urma de Zidul Berlinului. Era un serial politist romanesc finantat de stat, intitulat Tovarasul militian, care ii avea drept personaje principale pe detectivii Gregor Anghel si Iosef Baciu, vajnici luptatori impotriva amenintarii capitalismului in tara lor.

Guvernul roman a creat acest longeviv serial, "Tovarasul Detectiv", o productie politista care nu doar ca-i distra pe cetateni, ci promova si valorile comuniste si nationaliste. Primul sezon al productiei ii prezinta pe detectivi Gergor Anghel si Iosif Baciu investigand moartea colegului lor Nikita Ionesco si, in acelasi timp, dezvaluind un complot subversiv de distrugere a tarii, alimentat de cel mai mare dusman: capitalismul.

Serialul a servit drept mijloc nationalist de entertainment si propaganda anti-occidentala in timpul Razboiului Rece, iar acum a fost scos din cenusa, remasterizat digital si dublat in engleza pentru publicul american.

Asta e premisa Comrade Detective, noul serial produs de Amazon despre misiunea a doi politisti romani din anii 1980, cu vocile dublate de Tatum, Jopseph Gordon-Levitt, Mahershala Ali, Jenny Slate, Kim Basinger, Jerrod Carmichael si Nick Offerman.

Filmarile au avut loc in perioada noiembrie - decembrie 2016 in studiourile Castel Film din Izvorani dar si in locatii din Bucuresti.

Trailer