Unforgettable Toate | Sezonul 1 | Sezonul 2 | Sezonul 3 | Sezonul 4

Descriere:
Memorie perfecta Online
Serialul Memorie perfecta o prezinta pe Poppy Montgomery in rolul misterioasei Carrie Wells, o fosta politista ce sufera de o afectiune rar intalnita care face ca memoria ei sa functioneze fara cusur. Fiecare loc, conversatie, moment de bucurie sau deceptie raman intiparite in mintea sa pentru totdeauna. Aceasta nu inseamna doar ca nu uita nimic, ci ca nu poate sa uite nimic. Un singur lucru face exceptie insa, si anume ca nu-si poate aminti detalii din ziua in care a fost ucisa sora sa acum cativa ani.

Din acel moment, Carrie a incercat sa-si ignore trecutul, dar ajunge brusc sa lucreze cu fostul ei iubit si partener, Al Burns (Dylan Walsh), detectiv in cadrul politiei din New York, atunci cand este nevoita sa se consulte cu acesta pentru un caz de omucidere. in echipa lui Al Burns sunt detectivul Mike Costello (Michael Gaston), mana sa dreapta, detectivul Roe Saunders (Kevin Rankin), cel mai tanar membru al echipei si detectivul Nina Inara (Daya Vaidya), o politista indrazneata cu atitudine de cartier.

Carrie considera ca este cat se poate de firesc sa se intoarca la lucru dupa pauza luata. in ciuda sentimentelor contradictorii avute pentru Al, hotaraste sa intre definitiv in echipa lui ca detectiv si sa rezolve cazurile de omucidere - mai exact sa elucideze misterul mortii surorii ei. Tot ce ramane de facut este sa-si aminteasca.


Trailer