Colombiana

Voteaza Acest FIlm:Columbiana este un action-thriller in care o copila este aruncata in lumea cumplita a crimelor, a violentei fara limite si nu in ultimul rand a razbunarii. La varsta de numai 10 ani, Cataleya Restrepo (Zoe Saldana) este martora la uciderea cu sange rece a parintilor sai, oribila crima fiind ordonata de cel mai mare mafiot local.

Printr-o ploaie de gloante, tanara reuseste sa scape de asasini si se refugiaza la Chicago, la unchiul sau Emilio. Din acel moment Cataleya a crescut cu un singur scop: sa-l gaseasca si sa-l ucida pe criminal. in ciuda eforturilor lui Emilio de a o tine departe de o viata atat de periculoasa precum cea pe care ea a ales-o, ea devine repede un asasin de succes si porneste in cautarea razbunarii. Antrenata sa ucida, nu iarta si nu uita. Acum, momentul ei se apropie…

De la scenaristii filmului Taken / Teroare in Paris si de la regizorul Transporter 2, MediaPro Distribution aduce pe ecranele din Romania un action thriller care iti va taia respiratia. COLUMBIANA. Din 9 septembrie, razbunarea e frumoasa.

Server.02 Server.03

Trailer Film