Stalker 2014 Toate | Sezonul 1

Descriere:
Hartuitorii - Detectivul Jack Larsen (McDermott) s-a transferat recent intr-o unitate a Diviziei de Criminalistica din New York si a avut deja probleme din cauza personalitatii lui puternice, increderii in fortele proprii si comportamentului problematic - dar toate acestea se pot dovedi a fi atuuri la noul lui loc de munca. sefa lui, locotenent Beth Davis (Maggie Q), este puternica, concentrata si extrem de priceputa in ceea ce face, motivata de propria experienta ca victima.

Alaturi de restul echipei - tanarul si ambitiosul detectiv Ben Caldwell (Rasuk) si inteligentul detectiv Janice Lawrence (Klaveno) - Larsen si Davis evalueaza nivelul de amenintare al diverselor cazuri si reactioneaza inainte ca intimidarea sa atinga un nivel alarmant, in timp ce incearca sa-si tina sub control si propriile obsesii.

Atitudinea increzatoare a lui Larsen si comportamentul lui neortodox intra in conflict cu personalitatea puternica a locotenentului Davis, care nu poate sa-si uite trecutul tulbure, de victima a unui urmaritor abuziv. Celor doi li se alatura o echipa entuziasta de experti si, impreuna, se ocupa de un urmaritor obsedat de ideea de a le da foc victimelor sale si de un student care sustine ca ar fi, la randul lui, urmarit.


Trailer